Kantoorpand leegmaken Bel voor een vrijblijvende offerte:
085 – 40 197 62

Kantoor meubelen afvoeren

kantoor meubelen afvoeren

Kantoor meubelen afvoeren is een enorme klus om uit te voeren. Bij het afvoeren van bureau`s en losse werkplekken is geen kringloop te vinden die het gratis wil ophalen. Hoe kan je dan kantoor meubelen afvoeren? Wij komen snel langs en nemen alles mee waar u vanaf wilt. Ook als u op een etage zit met uw kantoor meubelen afvoeren. BEL 085 – 40 19 762. of info@woningontruiming.net

Nieuwe kantoor meubelen aanschaffen

U wilt nieuwe kantoor meubelen aanschaffen. Uw bedrijf is het visitekaartje voor al uw klanten. Dus wilt u een frisse uitstraling met nieuwe moderne meubels. Ook als het gaat om uw werknemers/collega`s wilt u de beste werkplekken creëren. U vervangt de oude kantoor meubelen door bijvoorbeeld arbo-ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare bureau`s.  Soms ontvangt u hoge korting bij het afnemen van meerdere werkplekken.

Oude kantoor meubelen afvoeren?

kantoor meubelen afvoeren

Kantoor meubelen afvoeren Bel 085 – 40 19 762.

De oude kantoor meubelen zijn eigenlijk nog prima te gebruiken. Echter zijn deze afgeschreven voor uw bedrijf. Deze oude meubelen kunnen wij ophalen en schenken aan de Weg Geef Stichting. Wij halen dagelijks oude kantoor meubelen op en schenken deze aan een goed doel. De meubelen worden gesorteerd in ons magazijn. Alle kapotte onderdelen worden vaak nog vervangen en waar nodig gerepareerd. Alle bruikbare kantoor meubelen afvoeren en samen een goed doel steunen is wat wij dagelijks met onze klanten afspreken!

Hoe werkt het met kantoor meubelen afvoeren:

Wij helpen u graag met afvoeren van kantoor meubelen. Wanneer u bij ons een prijsindicatie op vraagt komen wij graag bij u langs. Dit doen wij gratis vrijblijvend. Kantoor meubelen afvoeren doen wij altijd door-de-weeks tijdens kantooruren. En vaak binnen enkele dagen.

Wat voor diensten doen wij nog meer naast kantoor meubelen afvoeren:

  • Zware printers en serverkasten afvoeren,
  • Data bekabeling verwijderen en afvoeren,
  • Vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten,
  • Keukenblok verwijderen,
  • Scheidingswanden, glazenwanden of voorzet muren verwijderen en afvoeren,
  • Onbruikbaar meubilair afvoeren naar milieustraat op milieuvriendelijke wijze.

Meer informatie betreft het ophalen en afvoeren van kantoor meubelen: BEL 085 – 40 19 762. of info@woningontruiming.net