Kantoorpand leegmaken Bel voor een vrijblijvende offerte:
085 – 40 197 62

Kantoormeubelen afvoeren

Kantoormeubelen afvoeren is een enorme klus om uit te voeren. Voor het afvoeren van bureaus en losse werkplekken is geen stichting of organisatie te vinden die het gratis wil komen ophalen. Hoe komt u dan van uw kantoormeubelen af? Bel ons en wij komen snel langs en nemen alles mee waar u vanaf wilt. Ook als u op de 10e etage zit van een kantoorgebouw. Bel 085 – 40 197 62 voor een vrijblijvende prijsopgave.

Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen

U wilt nieuwe kantoormeubelen aanschaffen? Uw bedrijf is het visitekaartje voor al uw klanten, dus u wilt een frisse uitstraling met nieuwe moderne meubels. Ook als het gaat om uw werknemers en collega’s wilt u de beste werkplekken creëren. U vervangt de oude kantoormeubelen door bijvoorbeeld arbo-ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare bureau’s.  Vaak ontvangt u hoge korting bij het afnemen van meerdere werkplekken.

Oud kantoormeubilair afvoeren?

De oude kantoormeubelen zijn eigenlijk nog prima te gebruiken. Echter zijn deze afgeschreven voor uw bedrijf. Deze oudemeubelen kunnen wij ophalen en schenken aan bijvoorbeeld de Weg Geef Stichting. Wij halen dagelijks oudekantoor meubelen op en schenken deze aan een goed doel. De meubelen worden gesorteerd in ons magazijn. Alle kapotte onderdelen worden vaak nog vervangen en waar nodig gerepareerd. Samen steunen we zo een goed doel!

kantoor meubelen afvoeren

Kantoor meubelen afvoeren Bel 085 – 40 19 762.

Hoe werkt het

Wanneer u bij ons een prijsindicatie opvraagt komen wij daarna graag bij u langs om de situatie goed te bekijken. Dit doen wij gratis vrijblijvend. Kantoormeubelen afvoeren doen wij altijd doordeweeks tijdens kantooruren. En vaak binnen enkele dagen.

Overige diensten waar u ons voor in kunt schakelen

  • Zware printers en serverkasten afvoeren.
  • Data bekabeling verwijderen en afvoeren.
  • Vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten.
  • Keukenblok verwijderen.
  • Scheidingswanden, glazenwanden of voorzet muren verwijderen en afvoeren.
  • Onbruikbaar meubilair afvoeren naar milieustraat op milieuvriendelijke wijze.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 – 40 197 62.

× Stel een vraag via Whatsapp