Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoormeubelen afvoeren

Kantoormeubelen afvoeren

Kantoormeubelen afvoeren is veel werk. Voor het afvoeren van bureaus en losse werkplekken is geen stichting of organisatie te vinden die het gratis wil komen ophalen. Hoe komt u dan van uw kantoormeubelen af? Bel ons en wij komen snel langs en nemen alles mee waar u vanaf wilt. Ook als u op de 10e etage zit van een kantoorgebouw. Bel 085 - 401 97 62 voor een vrijblijvende prijsopgave.

Nieuwe kantoormeubelen aanschaffen

U wilt nieuwe kantoormeubelen aanschaffen? U wilt een frisse uitstraling met nieuwe moderne meubels, een goede indruk en een visitekaartje naar uw klanten. Ook als het gaat om uw werknemers en collega’s wilt u de beste werkplekken creëren. U vervangt de oude kantoormeubelen door bijvoorbeeld arbo-ergonomische stoelen en in hoogte verstelbare bureaus. Vaak ontvangt u hoge kortingen bij het aankopen van meerdere werkplekken.

Kantoormeubelen afvoeren

Oud kantoormeubilair afvoeren?

De oude kantoormeubelen zijn eigenlijk nog prima te gebruiken. Echter zijn deze afgeschreven voor uw bedrijf. Deze oude meubelen kunnen wij ophalen en schenken aan goede doelen, zoals bijvoorbeeld de Weg Geef Stichting. Wij halen dagelijks oude kantoormeubelen op en schenken deze aan goed doelen. De meubelen worden gesorteerd in ons magazijn. Alle kapotte onderdelen worden vaak nog vervangen en waar nodig gerepareerd. Samen steunen we zo een goed doel!

Hoe werkt het

Wanneer u bij ons een prijsindicatie opvraagt komen wij daarna graag bij u langs om de situatie goed te bekijken. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Kantoormeubelen afvoeren doen wij altijd doordeweeks tijdens kantooruren. En vaak binnen enkele dagen.

Overige diensten waar u ons voor in kunt schakelen

  • Zware printers en serverkasten afvoeren.
  • Databekabeling verwijderen en afvoeren.
  • Vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten.
  • Keukenblok verwijderen.
  • Scheidingswanden, glazen wanden of voorzetmuren verwijderen en afvoeren.
  • Onbruikbaar meubilair afvoeren naar de milieustraat op een milieuvriendelijke wijze.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.