Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Oude bureau afvoeren

Oude bureau afvoeren

HEEFT U EEN OUDE BUREAU OF WERKPLEK OM AFVOEREN?

Een oude bureau of werkplek van uw kantoorruimte ophalen, inclusief sjouwers en afvoeren, kost gemiddeld € 100,- EUR. Wanneer u meer bureaus laat opruimen gaat het aantal per stuk prijs oplaag. Bel of mail om een prijsindicatie: 085 – 40 19 762.
Heeft u bureaus die nog bruikbaar zijn dan kunnen wij ze schenken aan een goed doel! Lees verderop.

Tegenwoordig wordt een oude bureau uit een kantoorruimte na jaren afschrijving op Marktplaats te koop gezet wanneer een gloednieuwe bureau wordt aangeschaft. Marktplaats lijkt dan eerst een ideale oplossing, alleen echter in de praktijk is dat meestal meer gedoe dan je zou denken. Waarom is dat vraagt u?

Het is een feit dat bureaus zwaar, lomp en onhandig zijn om af te voeren. Dus je moet een bureau met 2 man optillen, verplaatsen en uiteindelijk een busje huren om ervan af tekomen. Zelf wegbrengen naar de stort kost veel moeite en tijd. Plus u heeft een bedrijf en uw tijd is een dure tijd! Tevens hanteren sommige gemeente een verbod op bedrijfsafval. U wordt dan vriendelijk verzocht een bedrijfsafvalverwerking te benaderen. Dit is niet meer laagdrempelig en verplicht u tot inschrijving en registratie. Om dit allemaal te vermijden worden bureu`s vaak op marktplaats aangeboden. Vroeger werd er wel verkocht alleen na corona zijn veel bedrijven gaan downsizen. In de praktijd komt het erop neer dat daarom veel bureau`s geen restwaarde meer vertegenwoordigen. Hierdoor belanden ze vaak bij goede doelen of een afvalverwerker.

Uw bureau moet weg dus: opruimen en afvoeren! Wat kunnen wij voor u doen?

bureau ophalen en afvoeren

bureau ophalen en afvoeren

Wij halen uw bank direct op met 2 mensen, u hoeft niks te tillen en wij zorgen ook (indien mogelijk) dat het bureau gedemonteerd wordt voor transport. Wanneer het bureau is ingeladen in de vrachtauto, dan betaalt u de factuur.

Gemiddelde kosten ophalen en afvoeren van een oude bureau?

Vraag een offerte aan wanneer u zeker wilt zijn van de kosten. Als u snel een inschatting wilt, hier zijn de factoren die meetellen voor de kosten, waaronder:

  • Is uw oude bureau nog bruikbaar? Dan kost het gemiddeld € 100,- om op te halen.
  • Is uw oude bureau niet meer bruikbaar? Denk daarbij aan dat het blad is beschadigd of de laden zijn versleten of het bureau heeft schade. Dan komt er nog € 50,- stortkosten bij voor het wegbrengen naar een afvalverwerker voor bedrijven.
  • Heeft u meerdere bureaus of complete werkplekken om op te ruimen? Wij maken dan een mooie totaalprijs en geven vaak flinke korting.
  • Woont u hoger dan 4e etage en de bank moet via trap getild worden? Dan komt er tot iets extra berekent worden.
  • Is het een grote bureau eiland me meerdere bureau`s aan elkaar geschakeld? Dan wordt de prijs iets hoger per hoeveel bureau`s het in totaal zijn. Dus bijvoorbeeld: een werkeiland met 4-bureau`s kost € 200,- extra, etc. Wij moeten uiteraard denken aan de ruimte van onze vrachtauto’s en grotere bureau`s zijn ook vaak zwaarder om te vervoeren en dus meer gewicht.

Twijfelt u nog over de kosten? Bel 085 – 401 97 62 of vraag een gratis offerte aan.