Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor bezemschoon opleveren

Kantoor bezemschoon opleveren

Kantoor bezemschoon opleveren en casco kaal leeg opleveren binnen 1 a 2 weken zonder stress en zorgen! Ja dat kan met kantoorleegmaken.nlĀ 

Een kantoor, winkel of bedrijfsruimte bezemschoon (of veegschoon) opleveren betekent: de ruimte geheel leeg opleveren (alle losse zaken verwijderen), geveegd, en opleveren volgens de eisen van de eigenaar of makelaar.

Kantoor bezemschoon opleveren

Kantoor bezemschoon opleveren

Maar bezemschoon betekent meer dan alleen een bezem door een lege bedrijfsruimte halen. Hoe zit het met het dichten van gaten in de muren? Mag de vloerbedekking blijven liggen? En moet deze worden verwijderd zit deze vastgelijmd of ligt deze los op de vloer? Moet er een scheidingsmuur worden weg gehaald? Soms zijn dit glazen wanden die geluidswerend zijn en heel zwaar. Deze zit ook vaak als een systeem vast in het plafond gemaakt. Dit is vaak lastig om nog te maken zonder nodige schade aan te brengen.

De eisen die de eigenaar of makelaar stelt aan het bezemschoon opleveren zijn lang niet altijd hetzelfde. Daarom is het slim om in uw huurcontract ook de kleine lettertjes te lezen. Anders is de verhuurder gerechtigd om u een boete op te leggen, of geld op de borg in te houden.
Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

Kantoor bezemschoon opleveren

Kantoor bezemschoon opleveren

Onze service bestaat uit:

  • De bedrijfsruimte ontruimen, inclusief eventuele externe ruimtes zoals een garage of magazijn.
  • Verwijderen en opruimen van (gelijmde) vloerbedekking.
  • Verwijderen en opruimen van systeemplafonds en tussenschotten.
  • Sauzen van wanden en plafonds.
  • Repareren van gaten in muren en vloeren.
  • Verwijderen van behang.
  • Demontage en montage werkzaamheden.
  • Repareren van (kleine) gebreken.

Uiteraard worden de afspraken over wat er precies gedaan zal worden op voorhand gemaakt en op papier vastgelegd.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.

Wij komen graag langs voor het leegruimen en bezemschoon opleveren van een kantoorpand.

Langskomen voor een offerte is bij ons altijd gratis vrijblijvend. Wij komen dan alleen even kijken om de situatie goed op te nemen en hiervan verslag te doen met hierin een exactie prijsberekening. Ook eventueel een inkoop wordt hierin meegenomen.

Wij kunnen meestal binnen 1 dag langskomen voor een offerte afspraak. Werkzaamheden indien akkoord worden meestal binnen 1 a 2 weken uitgevoerd binnen gestelde opzeg termijn. In samen spraak kijken wij ook naar de goede spullen en meubels die we kunnen doneren aan goede doelen..

Nieuwsgierig? Bel of mail ons!

of telefoonnummer: 085 – 40 – 19 762.