Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Ophaaldienst

Ophaaldienst

Wilt u alleen wat kantoormeubilair kwijt? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

U heeft bijvoorbeeld nieuw meubilair aangeschaft en wilt het oude afvoeren? Onze ophaaldienst komt het bij u ophalen. Wij komen graag bij u langs wanneer u kantoorinventaris zoals bureaus, stoelen, vergadertafels of archiefkasten weg wilt doen.

Wij bieden deze ophaaldienst voor bedrijven die snel van hun inboedel af willen. Wij komen uw spullen ook ophalen wanneer u op de 1e etage, 2e etage of 10e etage gelegen bent, aangezien wij de beschikking hebben over een professionele verhuislift.
Met onze verhuiswagen komen wij graag uw kantoor- of bedrijfsmeubels ophalen. Dit doen wij vaak binnen 24 uur.

Inkoop kantoormeubels

Vaak is een bureau of andere kantoorinventaris nog geld waard. Dit soort spullen online te koop zetten is zeer tijdrovend. De opbrengst is vaak ook minimaal ten opzichte van de inspanning.
Dan zijn er bedrijven speciaal gericht op inkoop van kantoormeubels. Deze bedrijven komen vaak pas vanaf minimaal 25 werkplekken. Dit is vanwege de lage opbrengst, waardoor het bijna niet te doen is om voor één of twee bureaus bij u langs te komen en deze over te nemen.
Heeft u dus 1 tot 25 werkplekken, dan hebben deze bedrijven geen interesse om uw kantoorinventaris op te kopen.

Wij bieden u wel een oplossing voor het weghalen en afvoeren van deze meubels.

Wij kunnen ook het meubilair van u overnemen voor een kleine vergoeding. Is het nog goed in orde dan brengen wij het naar een goed doel, zoals de Weg-Geef-Winkel. Deze stichting geeft de spullen gratis aan mensen die het hard nodig hebben.
Op deze manier krijgen uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming en wordt bovendien het milieu ontzien.

Zijn de spullen te ver heen dan wij voeren wij deze milieuverantwoordelijk af.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.