Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leegmaken Amsterdam

Kantoor leegmaken Amsterdam

Gaat u uitbreiden in Amsterdam? Moet u nu verhuizen naar groter kantoorpand in Amsterdam of omstreken? Wilt u uw kantoorpand zo snel mogelijk opruimen en leegmaken? En verhuizen naar het nieuw pand?

Ons team in Amsterdam werkt snel en professioneel en levert elk kantoor, winkel of bedrijfsruimte netjes, kaal en bezemschoon op. Ons bedrijf is hierin gespecialiseerd en wij nemen graag deze zware klus uit uw handen. Al uw verhuiszorgen van A tot Z nemen wij van u over en u heeft er geen omkijken naar.

Heeft u kantoormeubels en andere apparaten die u kwijt wilt in Amsterdam? Dan nemen wij het graag van u over tegen een goede prijs. In Amsterdam een groot kantoorpand snel en vakkundig leegmaken? Zoek niet langer verder, maar bel meteen.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 020 – 24 402 40

Duizendpoot in het vak

Als u onze vestiging in Amsterdam belt, maken wij direct een afspraak voor een gratis offerte. Een adviseur komt langs om de werkzaamheden te bekijken en alles met u te bespreken: vrijblijvend! De offerte die wij u aanbieden is geheel gratis.

Ons team helpt u met het opruimen, leegmaken en bezemschoon opleveren van uw kantoorpand, winkelruimte of garage. Al langer dan 10 jaar zijn wij een duizendpoot in het vak en biedt verschillende diensten aan :

 • Al uw kantoormeubilair, archiefkasten en andere kantoorspullen kunnen wij netjes en zorgvuldig inpakken.
 • Veilig transporteren van al uw spullen naar uw nieuwe bedrijfspand.
 • Wij verwijderen ook alle soorten vloerbedekking zoals tapijt, zeil en laminaat.
 • Ook systeemplafonds en tussenschotten halen wij weg en plaatsen wij desgewenst weer terug op een nieuwe lokatie.
 • Herstel- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Opslag ruimte voor kantoormeubilair en andere spullen.
 • Verwijderen van alle elektrische draden en apparaten.
 • Opkopen en verkopen van meubilair of andere bruikbare spullen.
 • Wij hebben een verhuislift die wij kunnen inzetten tot de 10de verdieping.
 • Alle afval ruimen wij afgescheiden en verantwoord op.
 • Heeft u inventaris die u niet meer wil? Die schenken wij aan sociale doelen.
 • Ophaalservice voor kantoormeubilair en andere bruikbare spullen.

Een kantoorpand leegmaken op de 10e verdieping? Geen probleem.

Ons team in Amsterdam beschikt over eigen verhuisliften. Wij kunnen met gemak uw kantoorpand op de 7de verdieping leegmaken. Het is ook zeker geen probleem als uw kantoorpand op een hogere verdieping ligt. Onze verhuislift werkt tot de 10e de etage. Alle zware meubilair en andere zware spullen kunnen wij met de verhuislift veilig afvoeren naar de verhuiswagens. Alle kantoorpanden en andere ruimtes maken wij vlot en vakkundig leeg en leveren het standaard kaal, netjes en bezemschoon op, zoals in de originele staat.

Bij bedrijfspanden heeft u vaak te maken met extra veel restafval onder andere verlaagde plafonds, vloerbedekking, en scheidingswanden. Wij zorgen ervoor dat deze materialen op een verantwoorde manier worden verwijderd, afgevoerd en verwerkt.
Heeft u nog hulp nodig bij het opruimen van het restafval? Dit doen wij ook voor u. Onbruikbare spullen worden op een verantwoorde wijze afgevoerd naar de gemeentelijke milieustraat. Dit bespaart u heel wat tijd en fysiek werk.

Spoedklus? Schakel de spoedservice Amsterdam in!

Heeft u plots een spoedklus? Moet u zo misschien zo snel mogelijk een kantoorpand of andere ruimte leegmaken en heeft u geen tijd? Met de spoedservice van ons team in Amsterdam is uw probleem snel opgelost. Deze spoedservice zorgt ervoor dat uw spoedklus probleemloos wordt opgelost. Het kantoorpand of elke andere ruimte is binnen één dag efficiënt leeg gemaakt en kaal en bezemschoon opgeleverd. Onze vakmensen brengen het kantoorpand of andere ruimte terug in de originele staat. Zoals het vereist is bij de woningbouw of makelaar.

Heeft u vragen over een klus? Bel ons gerust en onze medewerkers staan u graag te woord. Wilt u terug gebeld worden? Vul ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
U kunt ons ook bellen voor een afspraak. Onze adviseur komt dan vrijblijvend langs om de werkzaamheden te bespreken.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 020 – 24 402 40