Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leegmaken Dordrecht

Kantoor leegmaken Dordrecht

Heeft u een bedrijfspand, magazijn, winkel, kantoorpand, garagebox in Dordrecht en omgeving die u wilt leegmaken? Of wilt u verhuizen naar een andere locatie? Voldoet uw huidig kantoorpand niet meer omdat uw bedrijf snel is gegroeid? Of verhuist u misschien naar een kleinere locatie?

Een kantoorpand, winkel of andere ruimtes efficiënt leegmaken en bezemschoon opleveren is ons dagelijks werk. Door jarenlange ervaring kunnen wij elk kantoor razendsnel leegmaken. We nemen werkelijk alles mee wat weg moet en na ons werk blijft een absoluut lege en schone kantoorruimte over. Bezemschoon. Deze kunt u vervolgens overdragen aan een volgende gebruiker.

Wij zijn al meer dan 25 jaar werkzaam in dit vak. Daarom kunnen wij heel efficiënt werken, en dus zijn wij vaak de goedkoopste.

Voor het leegmaken van elk kantoorpand belt u met ons team in Dordrecht

Door een verhuizing of de inkoop van nieuw meubilair en nieuwe apparaten kan het zijn dat uw kantoorpand moet worden leeggemaakt. De oude spullen moeten plaats maken voor nieuwe. Wij helpen met het opruimen, leegmaken en veeg schoon opleveren van elk kantoorpand. Door jarenlange ervaring van ons team in Dordrecht kunnen wij elk kantoor razendsnel en tot in de puntjes leegmaken.

Ons team neemt werkelijk alles mee wat weg moet en na ons werk blijft een absoluut lege, nette en bezemschone kantoorruimte over. De volgende huurder kan er dan zo in. Eventueel komen onze medewerkers ook langs enkel voor het ophalen van uw kantoorinventaris. U heeft bijvoorbeeld nieuw meubilair of apparatuur aangeschaft en wilt het oude afvoeren? Onze ophaaldienst komt bij u langs en tegen een kleine vergoeding nemen wij dan uw oude meubels en andere spullen van u over.

Heeft u andere bruikbare spullen? Die kunnen wij ook schenken aan verschillende goede doelen. Ons team van medewerkers is verder gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Transport van meubels en inboedel.
  • Afvoeren van uw oude en onbruikbare meubilair.
  • Bieden van tijdelijke opslag voor kantoormeubilair.
  • Verwijderen van diverse soorten vloeren, tussenschotten, muren.
  • Verwijderen van gordijnen, rails, stofferingen, etc.
  • Demontage- en montage werkzaamheden.
  • Herstel- en schoonmaakwerkzaamheden.
  • Gratis ophalen en afvoeren van uw kantoorinventaris.

Snelle en voordelige offerte

Nadat u gebeld hebt met onze vestiging in Dordrecht, komt onze medewerker zo snel mogelijk bij u langs. We bekijken samen met u wat er precies gebeuren moet. We maken foto’s en meten de ruimte op. Verder wordt de logistieke situatie in kaart gebracht. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen twee dagen onze offerte.

Na uw akkoord maken we een afspraak en komen we met onze vakmensen bij u langs. Alles wordt snel en keurig opgeruimd en u houdt een lege kantoorruimte over. Tenslotte wordt het kantoor gestofzuigd en geveegd. Pas als u van mening bent dat de ontruiming goed en correct door ons is uitgevoerd, tekent u voor de oplevering.

Kantoor op de 5de verdieping? Dan gebruiken wij onze professionele verhuislift

Het is voor ons geen probleem als uw pand op een hogere verdieping ligt. Onze verhuislift werkt tot de 10e etage. Wij komen ook langs voor het ophalen van enkel kantoormeubilair. U heeft bijvoorbeeld nieuw meubilair aangeschaft en wilt het oude meubilair afvoeren, onze ophaaldienst komt binnen enkele dagen bij u langs. Tegen een kleine vergoeding nemen wij dan uw oude meubels van u over.

Alle afval ruimen wij milieubewust op. Zo kunt u op de nieuwe locatie meteen goed, makkelijk en geregeld beginnen. Terwijl u druk bezig bent met het inrichten van uw nieuwe kantoorpand, maakt ons team uw oude kantoorpand leeg en leveren het bezemschoon op. Vervolgens voeren wij desgewenst herstel- en schilderwerkzaamheden uit.

Gaat u bedrijf binnenkort verhuizen naar een andere plaats? Heeft u een flexibel en goedkoop bedrijf nodig voor het algeheel leegmaken en opruimen van uw bedrijfsruimte? Onze vestiging in Dordrecht is 24/7 beschikbaar.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62