Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leegmaken Rotterdam

Kantoor leegmaken Rotterdam

Heeft u een kantoor, bedrijf, winkel, magazijn, garagebox of een ander soort bedrijfsruimte die u wilt opruimen en leegmaken in Rotterdam en omgeving? Misschien omdat u gaat verhuizen, of omdat u gaat uitbreiden.

Wat de reden ook is, ons team in Rotterdam is expert in het vlot leeg maken en bezemschoon opleveren van elk kantoorpand of bedrijfsruimte. Maak direct een afspraak met voor een aantrekkelijke offerte. Een van onze adviseurs bekijkt de werkzaamheden in uw kantoorpand en denkt met u mee hoe de ontruiming het best en het snelst gedaan kan worden.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.

Ons bedrijf is al langer dan 10 jaar actief in de branche en garandeert u klanttevredenheid. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeer efficiënt werken en daarom kunnen wij lage prijzen rekenen. Wij zijn heel vaak de goedkoopste, maar leveren desondanks vakwerk. Zoek dus niet verder maar bel onze vestiging in Rotterdam.

Verschillende werkzaamheden

Ons team in Rotterdam is in meerdere diensten gespecialiseerd:

 • Leegmaken, opruimen en bezemschoon opleveren van uw kantoorpand, winkel of andere bedrijfsruimte, geheel conform de eisen verhuurder of makelaar.
 • Recyclen en afvoeren van al uw kantoormeubilair.
 • Vloerbedekking, tapijt, laminaat, systeemplafonds, tussenschotten verwijderen.
 • Verrichten van herstel- en onderhoudswerkzaamheden.
 • Verwijderen en demonteren van bijvoorbeeld een oude keuken.
 • Taxatie en transport van al uw teveel aan kantoormeubilair.
 • Kantoormeubilair opslaan.
 • Verwijderen elektra en dichten van schroefgaten.
 • Opkopen en verkopen van meubilair en bruikbare spullen.
 • Verhuur verhuislift tot de 10de verdieping met ervaren personeel.
 • Ophaaldienst kantoormeubilair.

Bel ons op als u vragen heeft. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen. Wij werken door heel Nederland. Prijzen vanaf 150 euro!

Hennepplantage laten opruimen

Een wietkwekerij of hennepplantage opruimen en afvoeren behoort tot onze specialiteiten. Door onze jarenlange ervaring pakken wij ook deze klus voor u aan. Onze vakmensen verwijderen alle hennepmateriaal, alle installaties en apparatuur wordt afgekoppeld en veilig afgevoerd. Zoals elektrische draden, wietmachines, lampen, en koolstoffilters.

Een hennepplantage opruimen is een zware en moeilijke klus: schakel daarom ons in. Onze medewerkers verrichten alle herstel- en schilderwerk, en al het afval wordt op een verantwoorde wijze gebracht naar de gemeentelijke milieustraat. Als onze vakmensen klaar zijn met de werkzaamheden is er geen spoor of geur meer te vinden van de hennepplantage. Het pand wordt terug gebracht naar de originele staat. Wij leveren elke pand standaard op volgens de eisen van de makelaar of woningbouw.

Afvoer overbodige spullen

U geeft ons de opdracht om mee te nemen wat u nog gaat gebruiken uit het kantoorpand. De rest laat u gewoon staan.

Zo kunt u op de nieuwe locatie meteen met een schone ruimte beginnen. Terwijl u druk bezig bent met het inrichten van uw nieuwe kantoor, maken wij uw oude kantoor tiptop in orde. U hoeft het kantoor alleen even te checken wanneer alles helemaal af is.
Het opruimen en leegmaken van een kantoor kan altijd in combinatie met de afvoer van computerafval. De afvoer van uw computerafval is dan GRATIS.

Als u ons belt zorgen we ervoor dat uw kantoormeubelen of inboedel snel, goedkoop en vakkundig opgehaald. Met name bureaustoelen, archiefkasten, printers, vergadertafels, bankstel, bedden, klerenkasten, ladekasten, keukengerei, witgoed en nog meer. Het kantoor, de winkel, de kelderbox of het bedrijfspand wordt netjes en snel voor u opgeruimd door ons vakkundig personeel. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in dit vak en doen dit werk regelmatig. Wij doen tevens herstelwerkzaamheden in en om het pand als het ons gevraagd wordt. Dat zijn dus twee vliegen in een klap. Door deze klus direkt uit te voeren, besparen wij u heel veel kostbare tijd en geld.

Spoedservice

Moet uw bedrijf zo snel mogelijk het pand uit? Gaat u verhuizen naar een andere locatie? Heeft u een spoed opdracht? Wij kunnen uw kantoorpand in één dag leegmaken en bezemschoon opleveren. De nieuwe huurder kan er meteen in.
Wilt u met spoed een kantoorpand, kelderruimte, zolder, garagebox of andere ruimte leeghalen en bezemschoon opleveren? Dit is voor ons totaal geen probleem. Daarom kiest u voor onze spoedservice Rotterdam. Met onze spoedservice zorgen wij ervoor dat uw kantoorpand of een andere ruimte binnen 1 dag is opgeruimd en leeg is gemaakt. Onze vakmensen voeren alle herstel- en schilderwerk uit en halen ook alle vloerbedekking zorgvuldig weg. Het pand wordt terug gebracht naar de originele staat.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende prijsindicatie: 085 - 401 97 62.