Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor opkoper, inkoper en meubelen opruimen kantoren

Kantoor opkoper, inkoper en meubelen opruimen kantoren

Wij zijn een kantoor meubilair opkoper, inkoper en ontruimen kantoren. Naast het leegmaken van kantoren kopen wij dagelijks kantoor meubels op. Heeft u een leuke partij design meubels tekoop? Wij komen graag direct langs en doen u een aanbod.

Waarom wilt u kantoor opkoper van design meubels aan ons verkopen of laten opkopen?

Als u moet verhuizen naar een nieuw pand en besluit om alles nieuw aan te schaffen moet u dus opruimen.. Of wanneer uw bedrijf is overgenomen en dus 2 bedrijven moeten samenvoegen zal er dus meubels ( dubbele werkplekken komen te vervallen ) moeten worden opgeruimd. Wanneer u spullen ( design of kwalitatieve hoogstaande meubels of kunst objecten )  hebt waar u van af wilt kunnen wij Kantoorleegmaken.nl deze van u overnemen. Uw kantoorinventaris kan vaak nog een goede waarde vertegenwoordigen. Zo voorkomt u kosten voor het afvoeren van de goederen die u niet meer wenst en uw kantoormeubelen krijgen zo nog een tweede leven. Wij kunnen uw spullen los opkopen of in combinatie met een ontruiming.

Kantoor opkoper is altijd opzoek naar:

Vitra Charls Eames design kantoor bureaustoel vergaderstoel inkoop opkoper

Vitra Charls Eames design kantoor bureaustoel vergaderstoel inkoop opkoper

  • Bureaus en bureaustoelen, mits in orde en van een designmerk zoals Gispen of Vitra.
  • Vergadertafels en vergaderstoelen, liefst in grotere partij.
  • Aula stoelen.
  • Kunst, zoals schilderijen.
  • Design Lampen.
  • Moderne PC systemen, Server patchkasten, vergader opstellingen, enz.
  • Kantine-inventaris zoals stoelen, tafels, horeca apparatuur, enz.
  • Design bank of wachtkamer inrichting.

Hoe werkt het met Verkopen, Inkopen of Opkopen van uw kantoormeubilair?

Bel ons op 085 - 401 97 62 om een afspraak te maken zodat wij langs kunnen komen om uw kantoormeubilair te inventariseren. Wij stellen een overzicht / meubellijst op met erin de prijzen per stuk als een overzicht met een totale inkoopprijs wat u van ons kunt ontvangen. U kunt eventueel ook foto’s via e-mail of WhatsApp versturen. Zodat wij al een gerichtere prijsindicatie kunnen aangeven. Aan de hand van deze indicatie kunt u aangeven of het interessant is om ons uit te nodigen. Wij brengen graag een bod uit en vernemen of u akkoord gaat. Wanneer u akkoord gaat halen wij de goederen binnen één week op. Zo kunt u de huur vaak snel opzeggen en het pand leeg opleveren bij een mogelijke verhuizing.

 

Wat levert dit mij op om kantoor meubels aan te bieden voor inkoop of opkoop om het daarna weer als tussen partij te verkopen:

Wij geven een marktconforme prijs. Vaak vertegenwoordigt design high-end meubilair een hoge restwaarde. Wij moeten als bedrijf er nog wel aan kunnen verdienen dus een particulieren prijs wordt er niet vooruitbetaald. Maar redelijkerwijs ontvangt u van ons een bedrag waar wij beide wijzer van worden. U bent van te meubels af, wij kunnen er een nieuwe bestemming voor vinden, nieuwe mensen kunnen er weer van genieten, milieu wordt zo ontlast!

Inkoop Cassini design stoelen kantoor inkoop

Inkoop Cassini design stoelen kantoor inkoop

Piet Hein Eek Design kantoor meubel inkoop

Piet Hein Eek Design kantoor meubel inkoop

Inkoop Cassini design stoelen kantoor inkoop

Inkoop Cassini design stoelen kantoor inkoop