Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Archiefkast ophalen Dordrecht

Archiefkast ophalen Dordrecht

Een oude archiefkast ophalen in Dordrecht omdat er een verhuizing aan komt. Veel spullen gaan mee met een verhuizing. Maar er blijven ook oude zaken achter. Vaak zijn het onbruikbare of on-courante meubels. Archiefkasten worden door ons volgens afspraak opgehaald met 2 verhuizers en een grote verhuisauto. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Meubels laten opruimen die over zijn of afgeschreven.

In Dordrecht maar ook door het hele land halen wij dagelijks meubelen op. Wij komen ook voor slechts 1 archiefkast.

Onlangs voor een Notariskantoor slecht 1 archiefkast opgehaald. Soms staat een bepaalde kast echt in de weg. Dan wordt het verplaats naar een plek als garage of berging alleen weggooien lukt dan niet. Een archiefkast aan de straat zetten doet men ook niet. Zelf de middelen heeft dit bedrijf niet. Dan blijft een archiefkast als deze soms jaren staan en stof happen.

Ook andere meubels halen wij op. Zoals een vergadertafel, stoelen of kantoor meubilair. Staat het op een verdieping? Zoals bij onze klant bovenstaand moest wij een archiefkast van metaal van de 1e etage naar beneden sjouwen en de kast afvoeren.

Milieuvriendelijk afvoeren van een Archiefkast in Dordrecht.

Wij werken met een landelijke afvalverwerker zodat wij uw meubels zoals een metalen of houten archiefkast kunnen ophalen en vernietigen. Dit wordt duurzaam gedaan. Duurzaam omdat de materialen zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden na het scheiden en aanleveren van meubels. Dit duurzaam en milieuvriendelijk afvoeren doen wij al jaren en zijn doormiddel van deze samenwerking al tal van nieuwe meubels opnieuw gemaakt van afvalstoffen uit onze oude opgehaalde meubels.

Demontage en uit elkaar halen van meubels op een kantoor in Dordrecht?

Kasten, banken, toonbanken of balie kunnen wij uit elkaar halen en meenemen. Ook muren en scheidingwanden kunnen wij los schroeven en uit elkaar halen. Soms met speciaal gereedschap en soms is het Klik en Go zodat wij in enkele minuten hele systeem wanden uit elkaar hebben gehaald. Archief en stellingkasten uit elkaar halen is ook mogelijk.. Dit doen wij voorzichtig en vaak nog inkopen. Wij verrekenen de prijs met de werkzaamheden.Terug