Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leegmaken en steunen goede doel

Kantoor leegmaken en steunen goede doel

Zelfs met ontruimen en leegmaken van een kantoorpand steunen wij een goede doel met de meubels. Wij schenken dagelijks goede bruikbare kantoor spullen aan een goed doel. Meubels zoals bureaustoelen, lampen, kasten, enzovoorts kunnen nog prima een ronde mee. Vaak zijn het meubels van hoog kwaliteit die in een kantoor hebben gestaan. Deze moeten opgehaald worden en mogen weg uit kantoor.

Goede doel steunen en lekker opruimen kan prima samen gaan.

Na verhuizing of beƫindigen van het bedrijf moeten er meubels en kantoorinventaris worden opgeruimd. Vaak omdat ze overbodig zijn en of gewoon weg moeten omdat het pand leeg moet worden opgeleverd. Deze meubels hebben ooit een dure aanschafprijs gekost. Zijn door de jaren heen gebruikt maar nog steeds prima functioneel. Ook zijn deze meubels boekhoud technisch afgeschreven. Wat inhoud dat de meubels geen waarde meer vertegenwoordigen in de boekhouding en dus weg mogen.

Deze bruikbare kantoor meubels mogen weg worden gegooid… Alleen dit is ZONDE! Deze meubels zijn vaak van hoge kwaliteit en verdienen nog een 2e leven of soms 3e leven.

Welke meubels worden hergebruikt?

Meubels zoals: bureaustoelen, vergaderstoelen, Kasten, Computers en alle electronica, Kopieerapparaten, aula meubels, kantine meubels, boekenkasten, tafels en stoelen, enz.

Ook kleingoed zoals boeken, keukenspullen, planten, schilderijen, enz.

 

Foto's

Stichting geholpen met kantoorstoelen te Utrecht tijdens kantoor leegmaken
Stichting geholpen met kantoorstoelen te Utrecht tijdens kantoor leegmaken


Terug