Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

School meubelen ophalen

School meubelen ophalen

School meubilair zoals tafels en stoelen ophalen door heel Nederland.

Opruimen van oude school tafeltjes en stoelen. Bureaus en tafels voor leerlingen van basisscholen in de klaslokalen die zijn afgeschreven moeten worden afgevoerd vanwege aanschaf nieuwe. Wij zorgen voor het opruimen van oud school meubilair en soms maken wij een hele school leeg vanwege een fusie met andere schoolgebouw waarbij er vele zaken dubbel over blijven.

Opruimen, demonteren en afvoeren van schoolmeubelen

Snel binnen 1 week in 1 dag uw meubels laten ophalen? Sjouwen en opruimen uit een lokaal? Demonteren en wegbrengen? Transport en milieuvriendelijk afvoeren.

Grote schoolmeubels zoals kasten op wielen worden door ons uit elkaar gehaald. Demonteren is vaak vereist omdat het anders niet de trap af kan of via lift naar beneden. Vaak moeten kasten ook uit elkaar om economisch meer in een vrachtauto te stapelen.

Steunen goede doel met uw school klaslokaal meubels.

Veel klaslokaal tafels en kinderstoelen worden door ons opgehaald en opnieuw via een stichting aan derde wereldlanden aangeboden. Veel ( ca 80 % ) van wat wij hier hebben afgeschreven kan worden hergebruikt.

Meubels die wij veel ophalen en vaak worden weg gegeven aan goede doelen via ons:

Leerling stoelen, krukken, Lesbureaus, bureaus, lampen, kantine stoelen, bureaustoelen enz.

De meeste scholen laten dag erna alle nieuwe meubilair afleveren. Soms zelfs de dag van opruimen oud meubilair. Zodat wij helpen met uitpakken en op zijn plaats zetten van alle nieuw aangeschafte school meubels.

Samenwerking met leveranciers.

Vaak werken wij ook rechtstreek met leveranciers dat alle nieuw schoolmeubilair komt afleveren. Zo wordt er een deal gesloten voor een totale vervanging.  Doordat wij alle oude opruimen en hiervoor snel kunnen schakelen hoeven de nieuwe meubels enkel te worden gebracht en uitgepakt. Dit moet vaak snel gebeuren vanwege schooltijden is dit vaak in vakanties. Dit zijn soms 2 dagen waarbij we in 1 dag alle oude meubilair opruimen en afvoeren. En nadien nieuwe installeren.

 Terug