Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoormeubilair opruimen Vianen

Kantoormeubilair opruimen Vianen

Vandaag diverse meubels opgehaald. Een kantoorruimte moest worden leeg geruimd. Het ging om een ruimte met 4 werkplekken. Het leegmaken van deze kantoor werd in een ochtend uitgevoerd.

Leegmaken van dit kantoor in Vianen op een verdieping.

Wij hebben alle werkplekken opgeruimd. Een kantoorruimte zoals deze op een verdieping is voor ons in een handomdraai geregeld. Wij hebben transportmiddeltjes zoals rolkarren, hondjes en dergelijken om het makkelijker te verplaatsen. Zelfs met bureau`s opruimen zullen wij deze eerst netjes demonteren alvorens af te voeren via de lift.

Snel uw kantoor opruimen in Vianen?

Wij kunnen binnen enkele werkdagen uw kantoor ruimte opruimen en alle meubels helpen afvoeren. Waneer u meer dan 20 werkplekken heeft kan dit iets langer duren en zal er eerst iemand even langs moeten komen ( gratis vrijblijvend ) om een exacte prijsberekening te maken. Ook zal er dan een plan van aanpak worden opgesteld.

Alles opruimen en weghalen uit een kantoor in Vianen?

Ja wij kunnen alles voor u opruimen. Ook losse items. Zelfs archief kunnen wij profesioneel afvoeren. Archief wordt dan onder toezicht en op certificaat vernietigd voor uw administratie. Dus een oude niet-bruikbare bankstel of kapotte koelkast of beschadigde tafel uit uw kantoor ruimen wij graag op. Ook oude defecte electronica. Zoals computers, printers enzo.

 

 

Foto's

kantoor leegruimen vianen
kantoor leegruimen vianen
kantoor leegruimen vianen
kantoor leegruimen vianen


Terug