Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor ontruiming en leeg opleveren conform eisen makelaar

Kantoor ontruiming en leeg opleveren conform eisen makelaar

Kantoor ontruiming en leegmaken van panden in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Dordrecht enz is voor ons geen probleem. Wij kunnen uw kantoorruimte leegmaken en ontruimen volgens eisen verhuurder of eigenaar van het pand. Het ontruimen en opruimen van kantoormeubilair doen wij met een team van ervaren personeel inclusief vrachtauto`s en alle benodigdheden.

Kantoor ontruiming na overname of gedwongen stop.

Na het opzeggen van een huurovereenkomst moet er binnen gestelde termijn een pand worden opgeleverd volgens gestelde opleveringseisen.

Deze eisen varieren van:

  1. Terug brengen naar originele staat,
  2. Casco opleveren,
  3. Leegmaken,
  4. Alleen opruimen,

1: Terug brengen naar originele staat betekent dat je als huurder de verplichting hebt bij het opzeggen van de huur het gehele gehuurde oplevert in de ouderlijke staat van hoe het pand toen werd betreden bij aanvang huurovereenkomst.

2: Casco opleveren bij het vertrekken na huuropzegging betekent letterlijk het pand kaal strippen. Zoels vloerbedekking eruit halen tot schone beton ondervloer, scheidingswanden verwijderen, systeem plafonds verwijderen tot op de beton, keukenblokken verwijderen en alle kasten, server ruimte kaal opleveren. Kortom het gehuurde compleet casco kaal opleveren.

3: Leegmaken houdt in dat gehuurde het pand leeg maakt en leeg oplevert. Dit betekent dat huurder zorgt voor alle losse niet-nagelvast wordt weg gehaald en opgeruimd bij oplevering. Alle losse meubels en kleingoed moeten worden verwijderd. Vloeren, muren. raam decoratie, plafonds, enz. mag dan blijven en is vaak door huurder aangeboden bij ingang van het huurovereenkomst en bij opzeggen mag het dus weer terug worden gegeven aan de eigenaar of bemiddelaar.

4: Wanneer een huurder de huur heeft opgezegd en is afgesproken tussen beide partijen dat er alleen hoeft opgeruimd te worden. Dit houd in dat zelfs het meubilair kan blijven staan en dit dus door de huurder wordt terug overgenomen. Zo hoeft huurder alleen alle losse kleingoed op te ruimen en kunnen de werkplekken enz. gewoon blijven staan bij oplevering. Soms kiest een verhuurder voor deze optie vanwege het voordeel dat een verhuurder het kantoorpand dan gemeubileerd kan doorverhuren aan een nieuwe partij die er zo in kan trekken en geen aanschaf van meubilair heeft. Plus dat een verhuurder ook de prijs kan verhogen omdat het dan gemeubileerd verhuurd wordt zal er extra per maand voor worden betaald.

Wilt u een kantoorpand laten ontruimen? Wij komen graag langs voor een offerte of bel ons voor informatie. Tel: 085 – 40 19 762 of .

 

Foto's

Kantoor bezemschoon opleveren
Kantoor bezemschoon opleveren


Terug