Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Oude bureau`s vervangen door electrische verstelbare bureau`s

Oude bureau`s vervangen door electrische verstelbare bureau`s

Oude bureau`s laten vervangen en opruimen binnen enkele werkdagen door een bedrijf als ons? Heeft u hulp nodig en staan deze bureau`s op een verdieping?

Waarom wilt u bureau`s wegdoen:

 1. Wilt u oude bureau`s weg doen op kantoor?
 2. Toe aan vervanging?
 3. leasen of aanschaffen?
 4. Nieuw of gebruikt?
 5. Sta of zit bureau elektrisch instelbaar of met de hand?

Oude originele traditionele kantoor bureaus zijn vandaag de dag vaak niet meer ARBO proef. Deze bureaus kunnen niet goed in hoogte worden ingesteld voor uw werknemers. Ook bureaustoelen zijn dan vaak niet goed in te stellen voor een goede werkhouding.

Iemand op kantoor zit gemiddeld ruim 6 uur lang achter een bureau op een bureaustoel om productief te zijn. Een goede houding tijdens deze werkinspanning is van grootst belang.

Een werkplek en of bureau en bureaustoel is verplicht in hoogte verstelbaar. Veel oudere bureau`s zijn met de hand verstelbaar of soms helemaal niet. Deze bureau`s worden vandaag te dag vervangen door nieuwe. Soms geleased of huurkoop. Vaak omdat het boekhoudtechnisch beter af te schrijven is.

Kantoor bureau afvoeren.

Heeft u 1 of misschien wel een hele partij bureaus dat wij kunnen afvoeren? Zit u op een etage en deze moeten met eenb lift naar beneden maar heeft u geen hulp?

Wij bieden demontage en sjouwhulp bij het afvoeren van uw oude kantoorbureau. Ook hebben wij diverse transportmiddelen om het sjouwen gemakkelijker te maken. Zoals meubelkar, inpakfolie, stapelkratten en verhuis rolkarren.

Kan in mijn kantoorbureau weggeven aan een goede doel?

Ja en Nee is het antwoord. Een kleine aantal is natuurlijk lastig omdat de overhead kosten vaak te duurzijn. Heeft het zien om enkele bureaus aan een goed doel laten mee geven?

 1. Ergens naar toe rijden met een vrachtauto, sjouwers en de tijd die ermee gepaard gaat loont het vaak niet om bureaus aan een goed doel mee te geven.
 2. Ook hangt het er vanaf of de bureau`s niet te oud zijn.
 3. Zijn de bureaus wel in hoogte verstel baar?
 4. Met de hand of electrisch? Met de hand in hoogte verstelbaar wordt nu al bijna niet meer aangenomen. Men wil alleen nog maar electrische verstelbare bureaus.
 5. Staat het oop een verdieping met of zonder lift?
 6. Zijn de bureaus beschadigd of niet in goede staat?

Zijn uw bureaus electrisch bedient en het functioneert nog plus niet te veel beschadigd dan kunnen wij ze soms zelfs gratis ophalen. Gaat het om een grotere partij vanaf 10 a 15 electrische bureaus kunnen wij deze ook mogelijk inkopen van u.

Bent u geinteresseerd en of wilt u meer weten? Benieuwd wat het kan kosten om uw oude bureau te laten opruimen en afvoeren? Bel 06 – 38 31 80 14 of email: .

 

 

 

Foto's

kantoor Bureau opruimen, weg doen, afvoeren en verwijderen
kantoor Bureau opruimen, weg doen, afvoeren en verwijderen


Terug