Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Vloer verwijderen kantoorpand

Vloer verwijderen kantoorpand

Vloer verwijderen en afvoeren uit een kantoorpand na leegmaken.

Verwijderen van gelijmde vloerbedekking uit een kantoorpand kan een zware klus zijn. Omdat er vaak lijm wordt gebruikt om het tapijt of vinyl goed vast op de vloer te bevestigen is het verwijderen hiervan zeer zwaar werk en soms bijna onmogelijk met de hand. Wij hebben ervaring en de juiste machines hiervoor.

Hoe krijg je vastgelijmde tapijt of vloerbedekking van de vloer in een kantoorpand?

Er worden diverse soorten lijm gebruikt van dubbelzijdige plak strips tot gele kleur lijm ( waterbasis ) tot bruine lijm (chemische basis ). Wij werken met machines om uw gelijmde tapijt of vloerbedekking zo efficiënt mogelijk te verwijderen. Deze machines maken minimaal geluid en stof. Juist in een kantoorpand is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met andere gebruikers. De buren kunnen gewoon vergaderen zonder al te veel herrie dat wordt geproduceerd door onze beton schuurmachines. Ook hebben onze tapijt verwijder machines stofzuiger aangesloten. Om alle stof direct af te zuigen. Zo is er voor de omgeving minimale hinder.

Wat voor machines gebruiken wij voor gelijmde vloerbedekking verwijderen in een kantoorpand?

Wij gebruiken hiervoor met name 2 belangrijke tools:

Tapijt stripper: dit is een machine elektrisch aangedreven op 230V en maakt als het ware een snij beweging als een mes dat vlak over de vloer snijd onder het tapijt.  Hiermee wordt alle tapijt inclusief ondertapijt plus lijm van de betonnen vloer gestript. Uiteraard moet er eerst heel goed worden ingesneden op de plekken waar de mes het tapijt al strippen.

Betonvloer schuurmachine: Deze machine heeft een elektromotor dat een pad kan laten ronddraaien dat in een houder wordt gehouden en over een vloer kan laten schuren. Zo kan er millimeter van uw vloer worden geschraapt zonder beschadiging aan uw betonvloer. Er zijn verschillende pads gemaakt voor diverse soorten vloeren en lijmresten. Wij beschikken over de meest gangbare schuurpads voor de meest voorkomende vloeren om te schuren.

Hoelang duurt het om een gelijmde vloer op te schuren?

Het hangt af van de oppervlakte en hoe erg het gelijmd ligt. Maar een gemiddelde vloer van kleine kantoorruimte van 100 m2 kunnen wij in 1 dag uitvoeren.

Hoeveel kost het om een gelijmde vloer te verwijderen en glad op te leveren?

Het berekenen van de kosten om een vloer in een kantoorpand glad en kaal op te leveren hangt af van aantal meters oppervlakte, hoeveel lagen tapijt, hoe vast gelijmd, wat voor soort vloerbedekking, enz. Een gemiddelde kantoorpand 100 m2 kan kosten 1500 a 2000 EUR incl afvoerkosten.

Wilt u een vloer laten verwijderen? Bel of email ons. Tel: 085 – 40 19 762. of mobiel 06 – 38 31 80 14. E-mail:

 

 

 

 

Foto's

vastbeton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand gelijmde vloer kantoor pand
vastbeton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand gelijmde vloer kantoor pand
beton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand
beton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand
beton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand
beton schuurmachine gelijmde vloer kantoor pand


Terug