Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leeghalen en magazijn opruimen

Kantoor leeghalen en magazijn opruimen

U wilt uw kantoor leeghalen en veegschoon opleveren conform eisen verhuurder? Heeft u de huur opgezegd en opzoek naar een bedrijfsontruimer? Uw bedrijfsruimte moet binnen enkele weken leeg en bezemschoon opgeleverd worden? Uw firma gaat downsizen en vertrekken naar kleinere werkruimte?

Kantoor leeghalen op een verdieping.

Snel, milieuvriendelijk en vooral ontzorgen wij u tijdens een kantoorpand leegmaken. Een kantoorruimte leegmaken op een verdieping met of zonder lift? Wij kunnen met lift met onze rolkarren snel uw meubels naar beneden transporteren. Zonder lift kunnen wij onze eigen verhuislift die buiten staat uw meubels naar beneden tillen. Deze verhuislift kan uw kantoorruimte bereiken tot 8e etage. Doormiddel van een verhuisraam, balkon of deur kunnen wij uw meubels veilig naar beneden verplaatsen.

verhuislift inzetten kantoor leegmaken opruimen leegruimen en bezemschoon opleveren verdieping

verhuislift inzetten kantoor leegmaken opruimen leegruimen en bezemschoon opleveren verdieping

Inkoop van kantoor meubelen tijdens leeghalen.

Overal in Nederland kunnen wij uw kantoor leeghalen en overnemen van uw kantoor meubels. Wij geven een inkoop prijs voor uw design, waardevolle en interessante items! Soms kunnen wij een hele ontruiming gratis uitvoeren omdat wij alle inkoopwaardige meubelen overnemen en de kosten ermee kan dekken. Een meubel inkoop werkt het beste bij voldoende aanbod van interessante meubelen. Voor 1 meubelstuk is het lastig want de kosten om het op te halen weegt vaak niet op tegen de opbrengsten.

Wat is inkoopwaardig en interessant voor ons:

  • Design kantoor meubels,
  • Kantine apparatuur,
  • Kantine tafels en stoelen mits design,
  • Kopieerapparaten,
  • Laptops PC en TV`s.
  • Electra zoals lampen, koffie apparaten, koelkasten enzo.
  • Stellingen opslag magazijn.
  • Kunst en rariteiten zoals schilderijen en gekke objecten.

Wij kopen uw gebruikte kantoor of bedrijfsmeubelen in en ontruimen de restant niet waarde volle inboedel zodat u ervan af bent en er nog een kleine vergoeding voor terug krijgt dat verrekend wordt met de totaalprijs.

Een kantoor opruimen en ontdoen van archief.

U heeft een magazijn en wilt deze opruimen en uw kantoorruimte met opslag magazijn laten afvoeren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw magazijn stelling in en ruimten het oude archief voor u op. Oude op te ruimen archief kunnen wij met grofvuil meenemen of op certificaat afvoeren zodat u hiervan een bewijs van inlevering krijgt waarop een NEN gecertificeerd bedrijf het heeft vernietigd onder toezicht. Ook oude meubels in uw magazijn dat kapot, beschadigd of onbruikbaar zijn kunnen wij weghalen en opruimen.

Kortom wij zijn uw oplossing. Bel of mail ons op 085 – 40 19 762

Foto's

Kantoor leeghalen en magazijn opruimen
Kantoor leeghalen en magazijn opruimen


Terug