Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor Rotterdam leegmaken en opruimen

Kantoor Rotterdam leegmaken en opruimen

Na 20 jaar bestaan van een kantoor in Rotterdam is het dit jaar gestopt. Met 2 vertrekkende huurders is het pand ontruimd en leeg opgeleverd. Wij hebben deze kantoorruimte in 1 dag met onze team leeg gemaakt.

Na ons was kwam de verhuizer de laatste achtergebleven spullen ophalen wat nog een herbestemming kreeg. Wij hebben dit namens de klant zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd. Alles netjes gescheiden en milieuvriendelijk afgevoerd.

Kantoor leegmaken in Rotterdam en goede doel steunen.

Tijdens het ontruimen van dit kantoor hebben wij alle bruikbare items en meubels zoals stoelen, printers, archiefkasten, lampen enz. Vaak zijn het nog kantoormeubels die nog prima ronde mee kunnen. In veel gevallen gaat het om meubels die maar enkele jaren oud zijn. Dit vanwege bedrijfsbeeindiging en niet omdat het afval is. Voor de bruikbare kantoormeubels hebben wij afspreken met diverse goede doelen. Vaak omdat een kantoorruimte best wel veel bruikbare meubels opleveren hebben wij meerdere afnemers zodat we het spreiden.

Naast bruikbare spullen ruimen wij ook rommel en afval op.

Zeker bij een kantoorontruiming heb je veel afval. hierbij moet je denken aan lege orderns, kapotte bureaustoelen, oud meubilair, kapotte kasten, oude archiefkasten, enz. Dit ruimen wij netjes op. Tijdens het opruimen wordt hier alle meubels gesorteerd om afvalstroom. Het sorteren van afvalstroom is belangrijk voor het milieu. Want metalen halen wij eruit. Ook hout kan apart worden ingeleverd voor hergebruik. Zelfs bekabeling en oude PC`s hebben nog een recycle waarde.

Kantoor computers en electronica`s worden ook gerecycled.

Alle oude computers en laptops worden uit elkaar gehaald. Alle onderdelen worden hergebruikt. Vooral geheugenstrips en processoren worden voor recyle gebruikt. Ook computer processor koeling van aluminium wordt als mineraal apart hergebruikt. Ook laptops worden helemaal uit elkaar gehaald. Monitoren gaan vaak naar het buitenland naar arme landen voor hergebruik. Ook printers en allerlei electronica worden aangeboden voor hergebruik.

Foto's

Kantoor leegmaken opruimen Rotterdam
Kantoor leegmaken opruimen Rotterdam


Terug