Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Ophalen kantoor meubels Utrecht

Ophalen kantoor meubels Utrecht

Ophalen kantoor meubels omdat de huur is opgezegd. Het stoppen van een onderneming brengt dan veel zorgen, stress en hoofdpijn.. Bij het opleveren van een kantoorpand moet er veel geregeld worden. Een gehuurde ruimte moet leeg worden gemaakt. Dus ophalen van kantoor meubels en leeg maken van de ruimte. Eerst een verhuizing regelen. Deel van de meubels opslaan en vooral archief bewaren.

Ophalen kantoor meubels in Utrecht en binnen 1 week alles opgeruimd?

Ja dat is mogelijk! Snel en professioneel uw kantoor meubels laten ophalen? Wij zijn een ontruimingsbedrijf dat dagelijks kantoorpanden opruimd. Opruimen van meubels maar ook werkplekken of enkele losse stuks bureau`s of vergadertafels.

Wilt u een zaak sluiten en de huur opzeggen? Dan komen wij graag langs voor een gratis vrijblijvende offerte betreft het leegmaken van uw kantoorruimte.

Deze week voor een klant 2 werkplekken opgehaald na beeindigen van een kantoorruimte. Er was na jaren werken besloten te stoppen en het kantoor te sluiten. In Utrecht op een verdieping hebben wij deze ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw alle meubels opgehaald.Terug