Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor leegruimen en wanden schilderen Rotterdam

Kantoor leegruimen en wanden schilderen Rotterdam

Kantoorruimte in Rotterdam ontruimen en diverse wanden geschilderd in opdracht van een huurder na vertrek..

Het leegruimen van 25 werkplekken op een verdieping in een kantoor plus enkele wanden schilderen was de opdracht. Na een offerte bezichtiging alles keurig op papier gezet en na goedkeuring bedrijf binnen 1 week uitgevoerd.

Snel uitvoeren was een vereiste omdat een eerdere ontruimingsbedrijf het bedrijf heeft laten zitten.

Een vorige ontruimingsbedrijf is niet komen opdagen. Hierdoor is oplevering steeds dichterbij gekomen. Een bedrijf dat deze ontruiming zou uitvoeren was ook stuk duurder. Na wat aandringen en diverse telefonische verzoeken heeft vorige bedrijf het laten verzaken. Daarom is men nu uiterst voorzichtig en hebben wij ons bedrijf goed moeten vertegenwoordigen om het vertrouwen te winnen.

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is er door mensen van het bedrijf al positief gereageerd en iedereen opgelucht dat de werkzaamheden op tijd afkomen.

Schilderwerk hebben wij na leegmaken van kantoorruimte uitgevoerd. Dit moest ik de neutrale kleur 9010 wit. Het was in de tijd met een kleur van bedrijf helemaal in om muren te verven. Dit moest egaal wit worden opgeleverd bij vertrekken einde huurovereenkomst.

Het ontruimen hebben wij met een verhuislift gedaan. Zo hebben wij de mensen van kantoorruimten beneden zo minimaal mogelijk overlast bezorgd. Onze ruimte dat we hebben leeg gemaakt zat op de 2e etage in Rotterdam met een brede stoep voor een groot raam dat open kon. Zo hebben wij alles naar buiten kunnen transporteren. Tijdens het gebruiken van open raam eerst alles goed afgeplakt om schade te voorkomen aan kozijn en raam.

Werkplekken en gebruikte bureau`s moeten vaak eerst uit elkaar geschroefd worden om het naar beneden te transporteren met onze lift. Bureau`s zijn te zwaar en groot dat niet door een deur of raam past. Een lift in een kantoorpand is vaak ook niet heel groot.

Foto's

kantoor ontruimen en schilderen rotterdam
kantoor ontruimen en schilderen rotterdam
kantoor ontruimen en schilderen rotterdam
kantoor ontruimen en schilderen rotterdam


Terug