Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Goede doel steunen met kantoor bureaustoelen afvoeren

Goede doel steunen met kantoor bureaustoelen afvoeren

Steun een goed doel met uw oude kantoor bureaustoeelen. Uw kantoor bureaustoelen kunnen nog prima een ronde mee! Wij helpen jonge drijven en startups met gebruikte meubels zodat ook deze bedrijven met een laag budget een onderneming kunnen starten. Daarnaast gaat er ook nog ca 30 % naar het buitenland voor hergebruik in landen als Africa..

Oude bureaustoel van bijvoorbeeld Ahrend na 8 jaar afgeschreven? Toe aan vervanging? Kantoor opfrissen met aanschaf van nieuwe meubels maar uw bureaustoel is nog prima bruikbaar? Zonde om deze dan zomaar weg te doen. Steun een goede doel met kantoormeubels.

Staan uw kantoorstoelen op een verdieping? Zit er geen lift in het kantoorpand? Moeten we flink stuk lopen met het meubilair uit uw kantoor? Dat is voor ons geen probleem. Wij komen het graag ophalen.

Laat uw bureaustoelen ophalen en schenken aan een goed doel.

Wij kunnen uw bureau stoel binnen enkele werken ophalen. Of het nu om 1 of meerdere stoelen gaat. Heeft u vergaderstoelen, bureaustoelen, kantine stoelen  of Aula ontvangstruimte stoelen? Wij komen ze graag ophalen.

Wat kost het laten ophalen van uw kantoorstoelen?

Het ophalen van meubels en goederen uit een kantoorruimte kost geld. Onze ophaal prijs start vanaf 150 EUR. Wij komen dan met onze vrachtauto en 2 sterke sjouwers / ontruimers om uw oude meubilair of bureaustoelen op halen. Heeft u meerdere stoelen en misschien ook andere meubelstukken om mee te geven? Zijn er stoelen misschien niet meer bruikbaar? Dan zal dat de prijs enigsinds kunnen verhogen. Afhankelijk van verschillende factoren:

 

 Terug