Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Brabant werkplekken op etages opruimen vanwege aanschaf nieuwe.

Brabant werkplekken op etages opruimen vanwege aanschaf nieuwe.

Een kantoor in Brabant op de 1e en 2e etage ontdaan van alle kantoormeubilair. Een architect heeft de opdracht gekregen om er met een frisse wind door heen te gaan en alles te vernieuwen naar de huidige standaarden. Tegenwoordig willen kantoren geen vaste kluisjes, geen flex werkplekken maar juist vast plekken met veel elektrische Sta- zit bureau`s.

Snel binnen 1 a 2 werkdagen uw meubels laten ophalen?

Ja, dat kan binnen 1 a 2 weken wanneer u in de Randstad zit en snel wilt schakelen. Uw meubels zijn al besteld en onderweg? U heeft voor een nieuwe partij meubels gekozen in plaats van gebruikt omdat u voor de lange termijn gaat?

Het is bewezen dat met een nieuwe inrichting de productiviteit zal stijgen. Daarom is eens per 5 jaar een nieuwe inventaris een goede investering.

Demontage en sjouwhulp bij het opruimen van kantoormeubels.

Wij zorgen voor demontage van grotere meubels, pakken alle kleingoed in, zorgen ervoor dat alles van de muur wordt gehaald. Zullen de meubelstukken naar buiten sjouwen doormiddel van een interne lift of via  trappenhuis. Ook onze verhuislift inzetten is moeglijk.  Heeft u een grote vergader tafel dan wordt deze dus door ons eerst uit elkaar gehaald zzodat deze te tillen is vooor 2 personen. Het uit elkaar halen doen wij met passende gereedschap en goed opgeleid personeel. Zo werken ze netjes en veilig. Ook zorgen wij ervoor dat er geen schaden wordt gemaakt aan uw pand.

Ook een paar meubels ophalen is mogelijk!

Zelfs  als u 1 of 2 bureau`s heeft of misschien 1 archiefkast kunnen wij deze snel ophalen. Is dit duur? Nee want wij rijden op 1 dag dan meerdere ritjes en nemen de kosten over verschillende opdrachten. Zo betaald u voor enkele stuks meubels niet te veel en kunnen  wij na  meerdere adressen toch met een volle vrachtauto terug rijden. Wij rijden dagelijks op de  Randstad zoals Rotterdam, Dordrechht, Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Foto's

Kantoor Hertogenbosch leegmaken
Kantoor Hertogenbosch leegmaken


Terug