Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Spoed kantoor leegmaken

Spoed kantoor leegmaken

Met spoed binnen 24 uur uw kantoor laten opruimen.

Wij kunnen met spoed een kantoorpand leegmaken en alle kantoormeubilair ophalen. Spoed kantoor leegmaken en meubilair ophalen betekend dat wij binnen enkele werkdagen langs komen en soms zelfs binnen 24 uur! Spoed is wel duurder dan onze normale ophaal tarief. Omdat er snel moet worden geschakeld. Of buiten onze regio rijden betekend ook extra kosten.

Spoed ophalen van meubels op uw kantoor door het hele land.

Wij kunnen met spoed meubels op halen door het hele land. Zit uw kantoor in Rotterdam, Amsterdam, Dordrecht, Leiden, Utrecht, Den Haag, enz. dan kunnen wij binnen 24 uur bij u langs komen voor het ophalen van uw meubels. Wij rijden door het land in verschillende regio`s en kunnen vaak snel schakelen.

Wij nemen alles mee wat opgeruimd moet worden van uw kantoor.

Of het nu gaat over oud meubilair, defecte apparaten, stellingkasten, rommel en afval het maakt ons niet uit. Wij halen dit met spoed op door het hele land. Ook demonteren en losse spullen inpakken kunnen wij ook met spoed. Want na een verhuizing wil je snel alle boedel restanten opgeruimd hebben toch?

Zelfs op een verdieping of midden in een grote stad kunnen wij met spoed alle kantoor meubels weghalen. Met onze verhuislift kunnen wij tot 8 etage van een kantoorgebouw om uw meubels eruit te halen. De transport gaat via deze middel sneller, veiliger, efficiƫnter, en goedkoper.

Kosten voor het met spoed ophalen van meubels?

De kosten zijn altijd hoger. Kosten voor spoed ophalen en afvoeren van kantoormeubilair zijn minimaal 250 EUR.. Dit is opstart tarief, voorrijkosten, vrachtauto en 2 sjouwers, ex btw.

Deze kosten zijn voor u als bedrijf kosten aftrekbaar. U krijgt altijd een duidelijke overzichtelijke factuur voor betaling. Onze betaal condities zijn 2 weken.

Contact of prijs aanvragen voor het met spoed op laten halen van uw meubels?

Bel 085 – 40 19 762 of mobiel 06 – 38 310 80 14 of email: om een vraag bij ons te stellen of een kosten aanvraag doen..

Foto's

spoed kantoor leegmaken
spoed kantoor leegmaken
spoed kantoor leegmaken
spoed kantoor leegmaken
spoed kantoor leegmaken
spoed kantoor leegmaken


Terug