Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor bureau`s opgehaald in Hilversum

Kantoor bureau`s opgehaald in Hilversum

Vandaag 6 bureaus in Hilversum opgehaald.

Vanwege aanschaf nieuwe ergonomische bureaus hebben wij de oude opgehaald voor afvoer. Op de 3e etage in het centrum van Hilversum in een kantoorruimte opgehaald. Met onze transport hondjes de bureaus via interne lift naar beneden gehaald. Deze kantoor bureaus pasten precies in de lift. Het ging om een kleine aantal. Maar ondanks deze kleine aantal hebben wij het netjes en zorgvuldig opgehaald conform gemaakte datum en tijdstip.

Het maken van een afspraak om dit soort kantoor meubels op te laten halen kan via email of telefoonnummer 085 – 40 19 762.

Soms demonteren wij bureaus en kantoorboedel wanneer dit nodig mocht zijn. Voorzichtig nemen wij de meubels dan mee voor transport naar goede doel of vernietiging via een afvalverwerker. Zo heeft u er geen omkijken meer aan.

Wat kan kantoor leegmaken Hilversum voor u betekenen:

  • Wij demonteren meubels,
  • Wij nemen alle meubels mee die weg moeten. Ook niet-bruikbare kantoorboedel,
  • Wij zorgen voor jouwen op locatie.
  • Beschikken over een verhuislift.
  • Zetten vooraf eerst alles op papier als een offerte berekening.
  • Wij kunnen tijdens het ophalen ook meer mee nemen dan afgesproken. Vaak komen wij met een grote vrachtauto naar u toe met voldoende laadruimte.
  • Ook kunnen wij als het moet onze verhuislift inzetten om kantoor meubels omlaag te transporteren.

Dus, wilt u een kantoormeubel of meerdere meubels of een gehele kantoor inventaris kwijt en moet er opgeruimd worden in Hilversum en omstreken? Bel of mail ons en wij kunnen u direct hulp bieden.

 

Foto's

Bureaus afvoeren hilversum
Bureaus afvoeren hilversum


Terug