Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor opruimen Amsterdam verhuur

Kantoor opruimen Amsterdam verhuur

Kantoor opruimen en verhuur klaar opleveren in Amsterdam. Na 12 jaar huur is dan het moment gekomen dat de huur is opgezegd en het pand leeg moet worden opgeleverd. Deze kantoor wordt opgeleverd conform eisen verhuurder. Deze oplevering betrof het leeg maken van gehuurde kantoorruimte zonder verwijderen stoffering.

Opleveringseisen gehuurde kantoorruimte.

Opleveringseisen voor een kantoorpand in Amsterdam zijn vrijwel het zelfde als in de rest van het land.

Deze eisen die worden gesteld zijn vaak:

  • Schoon en leeg opleveren,
  • Elke ruimte stofzuiger schoon opleveren,
  • Berging of zolderruimte leegmaken,
  • Keuken schoon en leeg achterlaten,
  • Toilet en natte ruimtelijke voorzieningen leeg en schoon achter laten,
  • Gehuurde parkeerplaatsen opgeruimd en schoon achterlaten,
  • Tuin gehuurde schoon en onkruidvrij achterlaten,
  • Bijgebouwen en opslag leeg en kaal opleveren,

Opzeg termijn voor een kantoor oplevering?

Het opruimen van een kantoor na opzegging huur betreft meestal 30 dagen.  Na het indienen van een schriftelijke huuropzegging ontvangt u een bericht van ontvangst. Deze ontvangst bericht geeft u 30 dagen de tijd voor eind oplevering. U wordt in staat gesteld het gehuurde binnen deze termijn netjes op te leveren. Gestelde termijn van 30 dagen is binden en wordt doormiddel van een overeenkomst tussen beide partijen vastgelegd.

Opruimen kantoor in Amsterdam?

Wij zijn  een bedrijf dat dagelijks kantoren netjes opruimt, demonteert, alles inpakt en zorgt voor een totale kantoor ontruiming in Amsterdam en omstreken. Wij ontruimen kantoren op verdiepingen en ook in het centrum ( de grachten van Amsterdam ). Wij ruimen kantoren op volgens een systeem en sorteren alles milieuvriendelijk voor afvoer. Zorgen zelf voor de nodige vergunningen, afval verwerking, sjouwers/ontruimers en bieden een totaal pakket. Vooral bij kantoren is het van belang dat het kantoor zolang mogelijk kan blijven doordraaien. Elke dag uitval is een dag verlies. Daarom bieden wij overal ondersteuning en denken met de klant mee.

 

Foto's

kantoor opruimen amsterdam
kantoor opruimen amsterdam
kantoor opruimen amsterdam
kantoor opruimen amsterdam


Terug