Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor Amsterdam leegmaken en opruimen

Kantoor Amsterdam leegmaken en opruimen

Kantoorruimte leegmaken en opruimen in Amsterdam op de 4e etage.

Een kantoorruimte op de 4e etage aan de Standshouderskade in Amsterdam stond nog bomvol met kantoormeubilair. Ongeveer 20 werkplekken compleet inventaris inclusief plantenbakken, keuken inventaris, enzovoorts. Het was in een oud Amsterdams grachtenpand zonder lift. Met een lange entree en gang naar het trappen huis was het wel ruim 50 meter lopen alvorens het trappenhuis te gebruiken. Een hele dag zwoegen met 4 ontruimen en alles is keurig gesorteerd en afgevoerd.

Meestal in Amsterdam wanneer vereist regelen wij zelf een parkeer of straatontheffing aan.

Wij regelen zelf namens de klant een parkeer of straat ontheffing aan om voor de deur te mogen parkeren als hier geen plaats voor is. Vooral in het centrum van Amsterdam is parkeren een drama. Op de grachten is het verplicht en duurt het 7 werkdagen aanvragen voor goedkeuring. Op de grachten worden 24 uur per dag horeca bevoorraad door vrachtauto`s. Deze vrachtauto`s mogen nooit worden gestremd voor langere tijd dan 5 tot max 10 min. De politie en handhaving is hier zeer streng en zal kundig optreden bij gebrek aan juist parkeer of straat ontheffingsvergunning.

Demontage van bureau`s, magazijn stelling 9 meter Overtoom ontmanteld en pc`s ontkoppeld.

Bureau`s waren van een bepaalde leeftijd en zodanig oud dat hergebruik niet meer van toepassing was. Daarom hebben wij de materialen gescheiden om het milieuvriendelijk af te voeren. Stelling voor orders uit het magazijn hebben wij ook netjes uit elkaar gehaald. Dit kon prima worden hergebruikt. Wij hebben er zelfs nog een kleine inkoop voor gegeven! Ook computers hebben wij meegenomen voor recycling. Deze worden bij ons op de zaak uit elkaar gehaald en alle onderdelen worden opnieuw voor electronica hergebruikt.

Inkoop van kantoor design meubels zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, magazijnstellingen of kantine meubiliar.

Wij kopen graag design meubels op. Door de jarenlange ervaring op gebied van Design en High-End kantoor meubilair kunnen wij u goede prijzen geven. Wanneer u interessante meubels heeft en of een kantoorruimte wilt laten ontruimen belt u ons. Graag ontvangen wij foto`s via Whatsapp 06 – 38 31 80 14 of email: .

Een kantoor in 1 dag binnen 1 week leeg geruimd.

Wij ontruimen en maken panden vaak in 1 dag leeg en oplever klaar. Dit dien wij in 1 a 2 weken afhankelijk van de soort kantoor leegmaak klus. Tevens zitten wij in bijna heel Nederland om u hiermee van dienst te zijn.

Foto's

kantoor amsterdam leegmaken ontruimen
kantoor amsterdam leegmaken ontruimen
kantoor amsterdam leegmaken ontruimen
kantoor amsterdam leegmaken ontruimen
kantoor amsterdam leegmaken ontruimen
kantoor amsterdam leegmaken ontruimen


Terug