Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Archiefkasten afvoeren opruimen

Archiefkasten afvoeren opruimen

Archiefkasten zijn er in allerlei formaten. Gemaakt van hout, metaal of kunststof. Wij kunnen uw archiefkasten opruimen en afvoeren. Demonteren / ontmantelen en transporteren hoort hier vanzelf sprekend ook bij.  Ook steunen wij goede doelen met kantoormeubelen.

Steun een goede doel met kantoormeubelen:

Goede doelen willen vaak geen grote kantoor meubels aannemen. Dit vanwege gebrek aan ruimte. Goede doelen zoals kringloopwinkels of Het Goed krijgen vaak aangewezen panden om te exploiteren. Deze panden hebben een beperkte ruimte. Hierdoor loont het niet echt om grote items te etaleren wanneer er weinig plaats is in verhouding tot wat het kan opleveren.

Kantoor meubels leasen.

Tegenwoordig worden werkplekken geleased. Leasen is de toekomst voor ondernemers met een startende kantoorpand. Vooral Amsterdam is een koploper met kantoormeubels leasen.

De voordelen hiervan zijn:

  • BTW aftrekbaar als kostenpost boekhoudkundig,
  • Nieuwe meubels hebben geen beschadigingen en gebruikt wel natuurlijk,
  • Je hebt dan ook garantie bij nieuwe geleasete meubels,

Waarom verhuizen of opruimen en afvoeren van archiefkasten beter kunt uitbesteden?

Een archiefkast kan zwaar en onhandig zijn om te verplaatsen of op te ruimen. Transport is duur omdat het enorme ruimte ( lading ) in de verhuisauto in beslag neemt. Archief is vaak dubbelwandig en soms ook brandwerend. Dit maakt een archief nog zwaarder en lastiger om het kwijt te raken. Veel brandwerende dossierkasten zijn zelfs gemaakt van asbest vroeger. Tegenwoordig is dit van kalkcement gevuld. Echter het afvoeren van deze oude asbesthoudende brandwerende archief dossierkasten wordt een hele opgave want je kent het nergens inleveren.

Archief op een verdieping verwijderen doen wij vaak met een verhuislift. Hiervoor zoeken wij naar een geschikte balkon, raam of deur dat helemaal open kan. Soms wanneer er geen raam, deur of balkon voor handen is kan het voorkomen dat wij voorstellen om een archiefkast door te slijpen in tilbare en verplaatsbare stukken.Terug