Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor casco opleveren

Kantoor casco opleveren

Een kantoor casco leeg opleveren. Ook wel genoemd: “bezemschoon of Veegschoon” opleveren conform eisen verhuurder. Dit betekent letterlijk alles verwijderen tot het laatste meubel is verwijderd, lamp is verwijderd, laatste schroefje uit de muur is verwijderd, scheidingswanden zijn weg gehaald en alle niet-spijkervaste is weg gehaald uit het pand. Zo leeg en kaal mogelijk ontdaan van stoffering dat er enkel met de bezemschoon kan worden aangeveegd en klaar voor oplevering!

Een kantoorruimte casco opleveren betekent ook de vloerbedekking verwijderen inclusief lijmresten.

Na het leegmaken van een kantoorruimte moet er ook vloerbedekking verwijderd worden. Vele soorten vloerbedekking dat wordt gebruikt in een kantoor wordt vaak vastgelijmd op een ondervloer of dekvloer. Deze vloerbedekking moet bij het opzeggen van de huur worden verwijderd. Het verwijderen van de vloer betekent ook weghalen van plinten, kabelgootjes die langs de plinten lopen. Kabelgootjes onder de vloer die weg gewerkt zitten. En natuurlijk de lijmresten en tapijt of vloerstukjes die achter blijven na verwijderen van de vloerbedekking.

Casco opleveren van een kantoorpand.

Het opleveren van een kantoorpand of ruimte dat u volgens verhuurder casco bezemschoon moet opleveren betekent:

  • Verwijderen van alle kantoormeubilair.
  • Verwijderen van scheidingwanden en zelf aangebrachte zaken zoals pantry’s, Server ruimte, aula of zit gedeelte, Bali of ontvangst ruimte verwijderen.
  • Demonteren van lampen en ontmantelen van elektronica,
  • Ontmantelen van Server ruimte met alle kabels en netwerk bekabeling,
  • Muren kaal opleveren,

Een kantoorpand casco opleveren kan vaak binnen 1 tot 2 weken uitgevoerd zijn.

Een kantoorpand of kantoorruimte leeghalen en casco bezemschoon opleveren kan vaak binnen 2 weken. Wij werken met een team van ontruimers en zijn als bedrijf in staat om een pand snel en netjes op te leveren conform eisen verhuurder. Het is van belang dat een ontruiming binnen afgesproken tijd wordt uitgevoerd. Dit om natuurlijk extra kosten te voorkomen. Extra kosten kunnen in rekening gebracht worden wanneer de deadline van oplevering niet wordt gehaald. Sommige verhuurders of makelaar kantoren hanteren dan een dagprijs voor elke dag dat het niet is opgeleverd. Ook wilt u een bedrijf dat afspraken nakomt en u vooral bij het opleveren niet in de steek laat.

Veel ervaring met casco opleveren van panden voor verhuurders als makelaar bedrijven.

Door onze jarenlange ervaring met ontruimen en casco opleveren van kantoren kunnen wij met u afspraken maken & nakomen. Wij houden van mouwen opstropen en aan het werk zijn mentaliteit. Door vaste ervaren medewerkers en personeel dat jaren bij ons blijft werk kunnen wij snel een pand leeghalen. Onze werksfeer is aanstekelijk krijgen we vaak te horen.

 

Foto's

Kantoor casco bezemschoon opleveren
Kantoor casco bezemschoon opleveren
Kantoor casco bezemschoon opleveren
Kantoor casco bezemschoon opleveren


Terug