Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Snel kantoorbureau ophalen opruimen en afvoeren.

Snel kantoorbureau ophalen opruimen en afvoeren.

Snel uw kantoorbureau of bureau`s ophalen en afvoeren. Wij ruimen uw bureau graag op. Snel betekent bij ons binnen 1 a 2 werkdagen. Heeft u een kantoor dat nieuw meubilair heeft gekocht? Moet uw oude bureau weg? Opruimen van kantoorbureaus kan makkelijk, snel en goedkoop. Bel ons voor een prijsindicatie.

Een kantoor bureau laten ophalen, opruimen en afvoeren milieuvriendelijk en duurzaam!

Wilt u 1 bureau laten ophalen of misschien wel 10 stuks? Of Heeft u een compleet kantoorruimte dat leeg moet worden gehaald? Of heeft u meerdere werkplekken om op te laten halen? Wij kunnen uw bureau of werkplek afvoeren. Milieuvriendelijk en duurzaam. Wat betekent duurzaam en milieuvriendelijk kantoorbureau afvoeren?

  • Duurzaam afvoeren betekent voor ons dat wij uw bureau`s of kantoormeubilair proberen weg te geven aan goede doelen. Vaak werken wij met verschillende stichtingen om zo veel bruikbare meubilair te schenken aan minder bedeelde mensen. U bureau ( hoogte verstelbaar ) kan prima bruikbaar zijn en nog een nieuwe ronde meegaan. Zo ontlasten wij ook het milieu.
  • Milieuvriendelijke afvoeren van kantoor bureaus als deze niet meer bruikbaar zijn. Niet meer bruikbaar omdat uw bureau beschadigd is? Verkleurd is? Te Oud is? Dan is weg gooien de laatste optie. Dit weg gooien milieuvriendelijk betekent dat wij hout als grondstof hergebruiken. Hier worden opnieuw materialen van gemaakt en zorgt voor minder houtkap en ontbossen. Bureau onderstel is vaak van aluminium of staal. Dit kan ook als grondstof worden hergebruikt. Het verwerken van oude bureau poten en omsmelten hiervan zorgt voor nieuwe grondstof voor het  vervaardigen bij andere meubels.

Demonteren van bureaus voor het ophalen en afvoeren.

Wij kunnen uw meubels demonteren. Dit is vaak nodig als het om grote bureaus gaat en uit meer dan 1 stuk bestaat. Dit noemen wij in de praktijk vaak een hoekbureau. Of werkeiland ( betekent 4 bureaus aan elkaar als een klavertje vier ). Er zit dan vaak een scheidingswand tussen de bureaus. Ook electra zoals pc`s zullen wij voor u ontmantelen. Een bureau is vaak elektrisch met een hoog laag functie.  Soms moet een meubel uit elkaar gehaald worden alvorens het past in de lift. Wij zorgen voor deze service en helpen u hierbij ontlasten.

 

Foto's

kantoorbureaus ophalen opruimen en afoveren
kantoorbureaus ophalen opruimen en afoveren


Terug