Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kantoor bureaustoel verwijderen, afvoeren en opruimen

Kantoor bureaustoel verwijderen, afvoeren en opruimen

Heeft u een oude versleten kapotte bureaustoel staan op kantoor? Misschien in uw magazijn een aantal bureaustoelen die weg mogen? Wilt u bureaustoelen of vergaderstoelen opruimen, afvoeren en weg doen?

Oude bureaustoel laten ophalen en afvoeren door heel Nederland:

Wij kunnen snel en gemakkelijk uw oude bureaustoel ophalen. Heeft u een kapotte stoel op kantoor en deze moet weg maar zelf geen mensen die het kunnen opruimen? Wij bieden u snel binnen 1 a 2 werkdagen hulp met het sjouwen en afvoeren van uw oude stoel van kantoor. Een kantoor stoel ( bureaustoel of vergaderstoel ) wordt het meeste op gezeten. Door deze fysieke belasting en elke lichaam een andere zithouding het prettigste vind is het van belang dat uw stoel de juiste stand ondersteuning bied. Een stoel zal na verloop van tijd gaat zetten naar een bepaalde lichaam dat er vaak op zit. Een stoel zal dan niet meer zijn comfort bieden en voor Arbo een afkeur kunnen zijn.

Design stoelen opruimen en nog geld terug krijgen ook !

Ja, wij halen ook design stoelen uit kantoren op om dit vervolgens weer opnieuw in de markt te zetten. Bureaustoelen, kantinestoelen en vergaderstoelen kunnen wij ophalen en inkopen mits dit design is. Design van een bepaald merk met hoge aanschaf en restwaarde. Vaak van een bepaalde winkel of ontwerper. Ook de kwaliteit is veel hoger dan een normale standaard kantoorstoel.

Voor 1 kantoor stoel of meer dan 100 bureaustoelen kantoor ophaaldienst inschakelen?

Of u 1 item heeft of 100 of 1000 stoelen. Voor ons is elke opdracht belangrijk. Of er nu 1 stoel moet worden opgehaald of meer wij komen altijd volgens afspraak en maken vooraf eerst de prijs duidelijk. Doordat wij in grote steden zitten en vooral Randstad kunnen wij snel schakelen en ook voor 1 stoel of 4 stoelen al langskomen in tegenstelling tot andere ophaal bedrijven. Bij ons bent u zeker van een bedrijf dat echt komt, alles meeneemt en alles opruimt.

Heeft u een ophaal opdracht? Een paar stoelen of bureaustoelen op kantoor staan die snel weg gehaald mogen worden? Bel of email ons: of Whatsapp / telefoon 06 – 38 31 80 14.

Foto's

Kantoor bureau stoelen ophalen vergaderstoelen opruimen en kantine stoelen afvoeren
Kantoor bureau stoelen ophalen vergaderstoelen opruimen en kantine stoelen afvoeren


Terug