Gratis prijsopgave: 085 - 401 97 62 of vul het formulier in

Kringloop haalt geen kantoormeubels op.

Kringloop haalt geen kantoormeubels op.

Kringloopwinkels komen niet langs voor het ophalen van kantoormeubilair. Kantoormeubels die u gratis wilt weg geven worden vaak niet opgehaald door een kringloopwinkel. Waarom niet? Dat leggen wij u graag voor:

Kringloop betekent als een kring komt een product van een eigenaar naar opnieuw als 2e of 3e kans naar een nieuwe eigenaar.

Om te beginnen; een kringloopwinkel is een goede doel en functioneert als een stichting. Een stichting dat werkt met vrijwilligers en als doel heeft zoveel mogelijk waardevolle meubels te verkopen. Dit om daar geld mee te gegeneren wat onder andere overheadkosten moet afdekken. Daarnaast worden mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt zo aan een baan geholpen door ze een bezigheid te geven. Deze kringloopwinkels hebben vaak een beperkte ruimte. Deze worden door de gemeente vaak gesubsidieerd. Echter door de vaak beparkte ruimte moet een kringloop selectief zijn met wat zij meenemen voor verkoop.

Vloeroppervlakte op een juiste manier zo goed mogelijk benutten kan doormiddel van alle waardevolle meubels in te richten met kleingoed. Grote items zoals zoals kasten en bureau`s uit kantoorpanden nemen hierdoor te veel ruimte in beslag en levert in verhouding te weinig op. Daarom neemt een kringloop bijna nooit meubels aan uit een kantoor.

Een kringloop kan wel paar meubels van kantoor ophalen mits u 2 a 3 weken de tijd heeft.

Goede doelen stichting kringloop heeft door gebrek aan mensen ( vrijwilligers ) met een rijbewijs en kan hierdoor niet snel of direct een ophaal rit rijden. Het inplannen bij een kringloop kan soms 2 a 3 weken of langer duren voor deze tijd heeft om langs te komen. Vaak kunnen ze ook maar een paar ritten op een dag doen..

Wij bieden u de oplossing met meubels ophalen.

Heeft u kantoormeubelen die snel moeten opgehaald worden? Wilt u demontage en sjouw werk laten uitvoeren? Heeft u kapotte meubels? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij komen en nemen alles mee waarvan u vanaf wilt. Snel en gemakkelijk!

Bel of mail: 06 – 38 31 80 14 of .

 

Foto's

kringloopmeubels laten ophalen
kringloopmeubels laten ophalen


Terug